OM HUMANPOWER

HEM

HUMANPOWER - Vilka Är vi?

Företaget

Human Power är ett företag som i över 10 års tid främst inriktat sig på personlig utveckling och hälsa. Genom ökad medvetenhet om sig själv och till den egna individen samt människor i vår omgivning som kan vara familj eller arbetsplats osv. Med ökad hälsa förebyggs utbrändhet, stress, oro och minskad trötthet. Som samtalspedagog kan jag vara din mentor eller coach om du står inför ett viktigt beslut eller förändringar både privat eller på arbetet.

 

Om Anette

Efter 15 år som resande försäljare fick min första cancer mig att starta om yrkesmässigt och mina relationer fick en helt annan betydelse. Det gjorde att jag fick en helt annan syn på livet. Jag förstod att det är viktigt att jag själv som individ är med och skapar mina egna förutsättningar. Under åren jobbade jag aktivt med min medvetenhet och utvecklas som individ och människa. Mycket jobb och motgångar som vi alla stöter på hamnade jag återigen i stress och med utbrändhetssymtom som följd. 
Hösten 2016 drabbades jag åter av cancer och blev igen starkt påmind om hur skört vårt liv är om vi inte tar hand om vår kropp genom att tillföra rätt näring, träning, sömn och själslig tillfredställelse.
Nu har jag tagit ytterligare ett steg i friskvårdsperspektivet då jag insett att vi behöver aktivt jobba med vår hälsa utifrån kropp och själ.
Förutom min livskunskap har jag alltid varit intresserad av människor och miljö, vilket har präglat mina studier inom psykologi, filosofi, anatomi, miljö, hälsa, kost och motion osv.
Utbildningar med direkt koppling till min nuvarande verksamhet har varit inom stress, friskvårdskonsult, kris och utveckling, samtalspedagog, ledarskapsutveckling och arbetspsykologi.

Om vårt samarbete med SagaNatura

Human Power har knutit avtal med SagaNatura. Företagen kommer att arbeta för att marknadsföra varumärket KeyNatura på den svenska marknaden. KeyNaturas produkter finns tillgängliga på Human Powers hemsida och hos utvalda distributörer.

SagaNaturas COO, Dr. Lilja Kjalarsdóttir sa om affären: "Vi ser fram emot samarbetet och vi är glada att få ett så passionerat företag att representera vårt varumärke på den svenska marknaden".

SagaNatura är ett ledande islandskt företag inom naturprodukter och har framgångshistorier både på hemmamarknaden och utomlands. SagaNaturas produkter finns i Island, Sverige, Kanada, USA, Storbritannien, Lettland, Frankrike, Kina och Nya Zeeland.

MiljÖ och HÄlsa