PRODUKTER

HEM

ASTA SKIN

 

ASTA SKIN

AstaSkin är ett kosttillskott som tillverkas speciellt för att bibehålla hudens normala elasticitet och fuktighet.

Dr Lilja Kjalarsdóttir är forskare och uppfinnaren av detta helt nya hudpreparat. Dr Lilja, utexaminerades som Ph.D. i biomedicinsk vetenskap vid University of Texas år 2011 och har arbetat för KeyNatura som huvudansvarig för forskning och utveckling sedan januari 2018. 
AstaSkin riktar sig till kvinnor och män över 30 år. Men enligt Dr Lilja kan även personer yngre än 20 år dra nytta av kosttillskottet, eftersom det kan bidra till att fördröja åldersförändringar i huden. "Ju äldre du är desto snabbare kommer du att se resultat och ju mer uppenbart kommer det att vara. Även yngre personer kan använda kosttillskottet, men de ser ingen omedelbar förändring, på grund av att huden fortfarande är ung. Men de kommer att se långsiktiga resultat och deras hud kommer att åldras mycket långsammare! " Dr Lilja nämner också att försökspersoner som testat denna produkt har sett förbättringar i huden inom så lite som två veckor. Rynkorna var mindre uppenbara och huden kändes mer smidigare och mjukare.


Innehållet i AstaSkin är anpassat till hudens behov. Dess innehåll är Astaxanthin 6 mg, ceramid 30mg, fiskkollagen 250 mg samt vitaminer och mineraler som främjar frisk hud. Vitamin A, riboflavin(B2),  niacin(B3), biotin(B7)  (100% av DRI) bidrar till att bibehålla normal hud. Koppar (100% av DRI) främjar en frisk hudton. Vitamin C (100% DRI) främjar normal kollagenbildning i huden.